Een stukje
achtergrond

Ooit begonnen op een accountantskantoor maar na 17 jaar een switch gemaakt naar schuldhulpverlening. Hier heb ik ruim 7 jaar ervaring opgedaan op diverse gemeentelijke projecten schuldhulpverlening en toen in 2012 ben ik gestart als zelfstandig beschermingsbewindvoerder.

Kleinschalig & betrokken

Na gesprekken op de rechtbank over mijn kennis , ervaring en kwaliteiten heb ik toestemming gekregen om als professioneel bewindvoerder te opereren. Mijn kantoor kenmerkt zich door kleinschaligheid, betrokkenheid, respect en vertrouwen. Ik ben positief ingesteld en beweeg zoveel als mogelijk mee met de wens van de klant. Door al mijn kwaliteiten te bundelen ben ik staat het vak van bewindvoering met plezier en deskundigheid uit te voeren.

Kwaliteit voorop

Parate kennis wordt op peil gehouden door de jaarlijkse verplichte permanente educatie-uren en ook wordt de kwaliteit jaarlijks gecheckt door het Kwaliteitsbureau te Den Bosch.

Ik sta in collegiaal contact met 2 andere bewindvoerderskantoren voor achtervang en calamiteiten. Daarnaast ben ik volwaardig lid van de branchevereniging NBPB en aangemeld voor privacywetgeving CPB.

NBPB logo CBP logo